John McAfee gaat door naar Shill Cryptoassets From Behind Bars…

  • De populaire crypto pundit John McAfee heeft de fans van zijn gevangeniscel in Spanje op de hoogte gebracht en gezegd dat de aanklachten tegen hem politiek gemotiveerd waren.
  • McAfee promootte ook het crypto-project $GHOST, een stabiele munt die gericht is op privé-transacties.

De populaire cybersecurity-programmeur en cryptocurrency-verdediger John McAfee is muntstukken van achter de tralies blijven schudden.

McAfee, die eerder in de maand in Spanje werd gearresteerd, wacht momenteel op een mogelijke uitlevering aan de Verenigde Staten voor kosten in verband met belastingontduiking. Ondanks het feit dat hij gevangen zit, is hij doorgegaan met het geven van updates aan zijn fans via zijn vrouw Janice, die beweert dat de Spaanse gevangenis „niet zo slecht“ is.

McAfee nam opnieuw deel aan Twitter, en plaatste verschillende reacties op de Europese pers in wat hij de „John McAfee Media FAQ“ noemde.

Volgens de update zegt Crypto Bull dat de aanklachten tegen hem politiek gemotiveerd zijn en het resultaat zijn van zijn stellingname tegen het zestiende amendement van de grondwet van de Verenigde Staten met betrekking tot de belastingheffing in het Congres.

McAfee maakte ook van de gelegenheid gebruik om de stabiele munt $GHOST te promoten, en zei dat het het enige overgebleven project was waar hij aan werkt.

Hij ging verder,

Wanneer onze privé stalmunt wordt vrijgegeven, zal het een revolutie teweegbrengen in de cryptotransacties… Mijn werk met $GHOST draait volledig om onze ontwikkeling van ’s werelds eerste privé stalmunt. Versie één zal een gewikkelde DAI zijn. Later zullen we een nieuwe stabiele, private blokketen hebben.

Toen hem werd gevraagd hoe zijn opvattingen over cryptocurrency sinds 2017 waren veranderd, zei McAfee dat hij verbijsterd was over de focus van de industrie op „snel rijk worden“ verhalen in plaats van voor het nut in transacties.